Saturday, December 15, 2007

Tre nøtter til Askepott...og litt til....

I går (lørdag), inviterte familien Hushat til grøt og "tre nøtter til Askepott" og familien HaugChuwanon stilte selvfølgelig opp. Be er helt vill etter grøt og Askepott....(litt tull altså), men jeg kunne glede meg over at Chalom ialfall storkoste seg med grøt, selv om han sovna under Askepott. Festen startet klokka 6, vi kom litt tidligere slik at Chalom kunne bade.
Hushatten har to flotte jenter, her er det Signe som leker med Chalom.
Her har vi Askepottgjengen. Ser dere godt etter vil dere se at min kjære er frafallen, han satt ute på verandaen med de andre frafallene.
Jenny (Hushatjente nummer to) hadde bare så lyst til å holde babyene våre. Siden Chalom ikke var så villig til det, så måtte hun nesten få holde Thanan. Jenny og Signe blir storesøstre til en liten en i disse dager.

2 comments:

Anne Brit og Arne said...

Tusen takk for at Signe og jenny fekk "trena seg" paa Thanan! Dei har snakka masse om kor smaa Chalom og Thanan er etter loerdagen... Reknar med at det er innarbeidd fast tradisjon no med groet og Askepott, saa Be maa berre starte aa like groet...

Anonymous said...

Yess, det var drid jillt me grøt å askepott..Ikke det at me såg askepott, men me ska jo se den på julaftå heima i norge.Me sko gjort mye for å feira ilag me dokke.Menmen, takker ihvertfall for at me kunne komma.
Dokke e bare heilt fantastiske:):)takk for støtten.hehe

Linn and Bikey