Thursday, December 20, 2007

BK og Linn

Team Faa lang fon
BK og Linn
Det er kaldt på fjellet. Be og Linn
Noen mennesker har den egenskapen at de lyser opp rom, lyser opp omgivelsene rundt seg. Den egenskapen har BK og Linn, voluntørene på Lovsangshjemmet, som i går reiste tilbake til Norge. Be var en av de mange som fulgte de til flyplassen og han kunne fortelle at flyplassen rant over av tårer. BK og Linn har spredd glede og latter. De har vært flere ganger her hjemme hos oss, og hver gang så klarer de å fylle huset vårt med glede og MASSE latter. Både Be, Chalom og jeg er blitt glad i disse to glade, litt gærne jentene fra en plass på Jæren. Og gamle som Be og jeg er så synest vi selvfølgelig det er kjekt at ungdommen trives i heimen vår, for det må de gjøre, da de stadig kommer tilbake.... På Lovsangshjemmet har de også vært til god hjelp, og kolega Arne forteller om hvordan de sprer glede der også. De har gjort en kjempeinnsats de månedene de har vært på Lovsangshjemmet, de har betalt alle utgiftene med oppholdet selv- fantastisk!
De har også engasjert seg i Be sitt prosjekt- Faa lang fon, og var med en tur opp for å se på arbeidet i fjellene, etter det dannet de team- Faa lang fon, bestående av Linn, Bk, Budis, Anne (ettåring) og Be. Se bilder.



Takk for besøket og så satser vi på at dere er hjemme igjen i Bangkok om ikke så alt for lenge.

1 comment:

Linni på nye eventyr:) said...

Fytti katta så kaldt det var å komme tilbake til Norge..SAVNE Bangkok og dokke..Tusen takk for det fine blogg innlegget.Var hardt å ta farvel, men me KOMME jo tilbake???:)SÅ kjekke folk så dokke, er det løye me komme tilbake heile veien??..Ha ei rektigt fine jul, å me HOLDE kontakten. Komme t å savna dokke masse..