Saturday, December 8, 2007

drømmebilen og litt til

Chalom har fått seg ny bil....om det er drømmebilen til Chalom vet vi ikke, men at det er foreldrenes drøm som endelig gikk i oppfyllelse- det er det iallfall. Begge hadde vi en drøm om en ordentlig trøbil da vi var små, vi fikk det ikke, og lever nå lever ut drømmen vår gjennom vår håpefulle...Bilen er bursdagsgave fra mormor og morfar.
Kveldskos. Chalom har en pappa som er kjempeflink til å tulle. Det er gøy!!!!
Sånn ser Thanan ut tre uker gammel. Er han ikke flott? Vi nyter det å ha en baby i huset igjen.
I går var vi på MK resturant sammen med venninne Gunvor. Litt mer travelt nå å gå ut å spise. Thanan la beslag på puppen under mesteparten av måltidet og Chalom ville på opplevelsesferd inne i resturanten etter bare noen minutter i ro ved bordet.

1 comment:

Anonymous said...

Kjære Anne og familien din! Hjertelig tillykke med en flott gutt til! Snakket med din tante Klara og hun fortalte om bloggen din. Har sett på bildene av prinsene: Nydelige barn :) Interessant også å lese det du og Be skriver!
Her er det kald og snø, og vi forbereder oss til jul. Det går fort dit for oss også. Men for dere med to små raser jo dagene avsted! Nyt tida med de små! Det går så fort til de er store, men hver alder har jo sin sjarm! RIKTIG GOD JUL OG ET VESIGNET NYTT ÅR TIL DEG OG DINE! KLEM FRA ANNA OG ERIK