Wednesday, October 17, 2007

På innflytningsfest hos Chit

Vår gode venn Chit har endelig fått drømmehuset sitt ferdig og på mandag var vi invitert på innflytningsfest. Chit har selv designet huset og innredet det i samarbeid med en arkitekt. Chit er 10 millioner bath fattigere, men har til gjengjeld fått et fantastisk flott hus som ligger nydelig til ved en liten elv. Han har også fabrikken sin der. Er imponert over hva Chit har fått til, han er en kunstner/kjeramiker/designer som har jobbet seg opp fra ingenting. Mange av dere hjemme har arbeid som Chit har laget (jeg har ofte hatt med kjeramikk fra Chit hjem som gaver).
Chalom storkoste seg på festen, mammen og pappen var litt mer stressa, for det er det mest barnefientlige huset vi noen gang har vært i; med elva som nærmeste nabo, dype fiskebasseng som låg tett inntil stua (og alle skyvedørene i stua stod på vidt gap, så det var bare å ta et skritt fra stua og så låg du i fiskedammen) og fra andre etasje var det åpent ned til første etasje. Vi måtte passe på Chalom absolutt hele tiden....Men så har nå Chit sagt at han aldri skal ha barn, og nå tror jeg på han..




Our friend Chit has built a beautiful house close to the river. Last monday we went to see his new house and to join his "new house party".

1 comment:

Anonymous said...

The house looks fantastic! Please send my congratulations to Chit.