Sunday, October 7, 2007

...og så kunne prinsen gå.....


Og så kunne Chalom gå....2 uker før sin første bursdag. Enda så er det litt sånn sjanglegåing, men han er utrolig fornøyd selv med utviklingen. Klapper ivrig i hendene når han har kommet fram til målet. Og ikke bare kan han gå, han kan mye annet også. Han kan bite. Lurer jentene, mamma og pappa med å tro at han skal kose, men så setter han tennene i oss. 8 stykker har han fått. Han kan spise thaimat og norsk mat og sko og hundemat og ellers alt han klarer å få i seg før mammen eller pappen har oppdaget hva han spiser på. Han kan danse og spille trommer, han kan klatre i trappene og han kan drikke med sugerør og av glass. Når han ikke får det som han vil så kommer farsarven til sin rette; temperamentet. Han kan bli kjempesint. I tilegg til alt dette og mye mer så er han veldig aktiv og passe rampete. Har mammen sagt nei, så ser han på mammen og smiler lurt- og så gjør han det en gang til.....
Vår lille gutt er rett og slett perfekt og på fredag har han vært en del av livet vårt i ett år. Vi er kjempeheldige.

4 comments:

Anonymous said...

Alt den gutten kan! Dere kan få det travelt med å holde tritt. Stå på Chalom!

Anne Brit og Arne said...

Så kjekt at du kan gå, Chalom!! Då kan me springa fort samn begge to! Eg syntes det var veldig urettferdig at du ikkje reiste heim frå Mukdahan saman med meg!!! Høyrte du ikkje at eg ropte masse på deg, heilt frå flyplassen i Ubon???

Eg ser deg jo på søndag, då kan me tøysa! Kos (utan biting) frå Jenny

Tabtim said...

hei chalom )
tenk imorra er du ett aar allerede.aa snart storebror...mye som skjer.GRATULERER SAA MYE MED ETTAARSDAGEN !!sier det idag,nettet er ikke venn med oss hver dag..
du er knallgod som gaar foer du er ett aar..
gleder meg til aa se deg igjen )
ps:feir med maate : )
klem anne,mukdahan )

Ivar Storstein Haug said...

Det var kjekt, hilsen onkel. Søskenbarnet ditt er ikke så langt etter, men må nok støtte seg enda.