Thursday, March 29, 2007

I bursdagsselskap

På lørdag var Chalom i sitt første bursdagsselskap. Makfai (sønnen til Gap og Dim) fylte 2 år. Chalom var minstemann i selskapet, men koste seg veldig sammen med de andre barna. Det var foresten første gang jeg var i en barnebursdag helt uten snop og brus (og det funka veldig bra). Her var det nypressa appelsinjuice, frukt, sandwich og thaimat som stod på menyen. Eneste godteri var bursdagskaka. Chalom fikk smake på et roseapple (første gang han har smakt noe annet enn mammas melk og vann) og det var tydligvis en stor opplevelse for han.




Be hadde dresset seg opp for anledningen, i knallgul kongegenser og knallgrønne thaibukser....ja ja, Chalom og Anne var litt mer konservative i stilen.

1 comment:

Anonymous said...

hei anne og be )040407

nå er det vurdering av thailandbilletter...(blir sannsynligvis 2 alikevel:)vi skal fly til bkk internasjonale airport ikke sant ?noen tips i forhold til bill ?får kanskje vite noe idag..er det ledig på gjesterommet 14.juni-4.juli? (vi drar fra norge 13.juni)vil du svare på mailen min så fort du kan ?GLEDER MEG MASSE hvis det går i boks..
STOOOOOOOOr klem fra Anne gunnerød ; )))hils gutta dine )