Friday, March 2, 2007

Vi har vært gift i et år!!!!

24. februar hadde vi bryluppsdag. Tenk vi har vært gift i 1 år allerede. Tiden går fort. Men vi har jo rukket mye på kort tid da. Vi feiret dagen i Hua Hin. Vi var ute og spiste med Jorunn, Eivind, Yaa og Bom (venner av Be) og mange andre venner av Jorunn og Eivind. Jorunn og Eivind hadde konsert den dagen på et utested eid av musiker Nissa Nyberget. Det var en veldig kjekk kveld. Jorunn overasket oss med kake og Be overasket oss alle med å synge (Chalom var syk så jeg hadde gått hjem da). Det var Jorunn som utfordret han og som han sa, han turde ikke gjøre noe annet en han ble bedt om...Ifølge Jorunn var han kjempeflink- og det tror jeg på. Han sang en av sine egne sanger.

4 comments:

Anonymous said...

Gratulerer med overstått bryllupsdag, ser ut som dere "still going strong" :)

Anonymous said...

Gratulerer med vel overstått feiring og lykke til videre. Hvordan går det med Chalom, er han frisk igjen?

Anonymous said...

Chalom er frisk igjen. Det var bra skummelt mens det stod på (ikke fordi det var så farlig, men det var første gangen), takket være kloke folk i nærheten så overlevde mammaen også.

Anne

Anonymous said...

Gratulere med overstått bryllaupsdag! Det er ikkje kvar dag eg er inne her, men no vil eg nytte høvet å GRATULERE! Kjekkt at alt er bra med alle i familien. Kos dokke med Chalom, dei veks raskt slike små, men alle aldrar har sin 'sjarme'!

Solbjørg:D