Friday, February 9, 2007

På tur til Hua Hin

I dag kom vi hjem etter å ha vært i Hua Hin et par dager. Hua Hin er en kystby 3 timer sør for Bangkok. Der har Jorunn og Eivind bygget hus, og det har også mange andre nordmenn. Det er etterhvert flere små landsbyer med skandinavier i Hua Hin. Jorunn er hun som lagde det TV Vest programmet fra Lovsangshjemmet. De har bygget et koslig lite hus, med eget gjestehus (der bodde vi!!!) og med et lite basseng i hagen. Og siden Jorunn og Eivind bare er veldig kjekke folk, så har vi hatt det veldig fint. Men det er første gang jeg har vært i Hua Hin uten å ha vært på stranda, Chalom er så liten så det er ikke bare bare å utsette han for sola.
I dag så skulle Be hjelpe de å kjøpe frukttrær. For at det skulle bli billigst mulig så spurte Be om hjelp fra noen venner som bor i nærheten. Det ble ikke billig, for de kjøpte mange flere trær enn det Jorunn og Eivind ønsket. Og Be synest ikke vi kunne sende trærne tilbake, for som han sa (ganske oppgitt), de ville jo bare hjelpe. Jorunn og Eivind tok det sporty og har nå hagen full av frukttrær- tre forskjellige banantrær, to typer mangotrær, roseapple, lime og jackfruit.....
Etter planen så drar vi tilbake til Hua Hin om halvannen uke, da skal Be hjelpe de å sette opp en slags pavilliong, en sånn en av bambus. Eivind skal få utekjøkkenet han drømmer om.

No comments: