Thursday, March 27, 2008

Vi savner Be!

Som jeg skrev i forrige blogginnlegg så er Be dratt til fjells, og etter 14 dager så er han fortsatt ikke kommet tilbake. Og det er lenge for to små gutter og lenge for kona som istedenfor å dele hus med sin kjære mann, deler hus med hans foreldre- og det er ikke det samme!!!! (selv om svigermor gjør alt for at jeg skal ha det bra).
Besøke han kan vi heller ikke da det er noen kipe insekter der oppe som stikker en til blods og klør noe voldsomt. Neste uke kommer han heldigvis hjem igjen på besøk, for så å dra igjen og bygge videre på skolen. I går fikk jeg en cd med ferske bilder fra Huay Hwai (stammen de bygger skole) og også en annen landsby de var på besøk i. Bildene er tatt av Ingrid backpacker som er sammen med Be i fjellet. Her kommer noen bilder fra livet som Be lever fortiden. Vi lever vi også (og har det bra altså og er glad for at Be får gjøre det han brenner for altså osv) og jeg skulle gjerne delt bilder fra vår hverdag- men kameraet er sammen med Be.

Her hjelper stammefolket til med å bære sand og grus til grunnmuren av den nye skolenIngrid og Gerda (backpackerene) er involvert i skjerflaging. De tipser (og har også kjøpt inn garn) som skal gjøre at stammefolket får solgt det de lager. Faa lang fon skal selge skjerfene bla her på weekendmarkedet og i Norge.Her deler Be ut støvler. Faa lang fon fikk inn ca 2000 kroner i alternative julegaver, pengene gikk til støvler og regnjakker. 200 barn fikk nye støvler og 100 barn fikk ny regnjakke.Her ser dere barna oppdresset i nytt regnutstyr. I tilegg fikk alle ny tannbørste, gitt av noen på Jæren.

På besøk i en landsby som ligger enda lenger unna og enda mer kronglete til en Huay Hwai. Som dere ser fikk de også nye støvler.

1 comment:

Linni på nye eventyr:) said...

Me savne dåkke addle! Kan godt forstå du å ongane savne han, 2 vege æ lenge. Men så du seie,så æ dæ jo dette han vil jobba mæ. Å fytti for en goe jobb han jære, dæ ska han ha for!!! Men DU ao jære en kjempe jobb på HOP, goe folk alså. MÅ jo kåma mæg fort ner ijenn! Kos dåkke i varmen, her æ der steinkaldt....