Friday, March 14, 2008

En liten oppdatering

Livet i Lad Prao er fortsatt godt. De neste ukene vil bli travle for Be og de som jobber for han dro til Mae Hong Son i dag for å bygge ny barneskole i landsbyen Huay Hwai. Han mangler fortsatt penger til å gjøre den helt ferdig, men de skal få gjort skolen så ferdig at den kan taes i bruk når skoleåret starter igjen i mai. Og så håper han på å gjøre den helt ferdig i oktober, da barna har høstferie. Spennende. Han samarbeider med skolesjefen i området og selvfølgelig også med landsbysjefen. De var en god gjeng som dro oppover. 12 thaier og 2 norske. (Gerda fra Røvær og Ingrid fra Åndalsnes. De skal ha sommerskole for barna i landsbyen- og undervise engelsk). Han skal også besøke barn som har søkt om skolestipend.
Jeg har også såvidt begynt å jobbe igjen. Var en tur på Lovsangshjemmet i forrige uke. Det var kjempekjekt. Kjekt å treffe kolegaer, barna, norske studenter, naboer, foreldre etc. Veldig kjekt å se at mye fungerer veldig bra. Her kommer noen bilder fra Livet vårt.
Chalom i en kjent positur; han har sett en salamander og peker ivrig i vei. Salamandere er noe av det kjekkeste som finnes og han er på jakt etter de sånn nesten hele tiden.
Chalom og Thanan var med på Lovsanshjemmet. Her er Thanan sammen med ei av jentene våre- Faa.
Thanan fant seg godt tilrette blant de små barna.
En dag var vi i bursdagsselskap hos Signe Hustrudlid. Der var det en ordentlig klovn. Litt skummelt, men veldig kjekt.
Og så har vi fått besøk! Kristian Mellingen (tidligere ettåring og toåring her i Thailand) og Einar Walderland (tidligere Hald student). Veldig kjekt med besøk og veldig kjekt med alt påskegodtet de hadde med (og norsk pålegg og Kamille og påskepynt og påskeegg til guttene).
Faa lang fon fikk inn ca 2000 kroner på alternative julegaver. For det kunne de kjøpe inn 200 par støvler og 100 regnjakker. Det er barna i landsbyene som får glede av de.

1 comment:

Anonymous said...

Interessant å lese om dere.Fine bilder.
Guds velsignelse til dere alle