Thursday, August 28, 2008

Ny oppdatering!

Tv stasjonen som ligger i nærheten av oss er blitt stormet av mobben, de vil overta sendingene for å fortelle Thaifolket sannheten sier de. Området rundt parlamentet har de også okkupert. Men her i Lad Prao soi 1 er det stille og fredelig. Rart å tenke på at rett rundt hjørnet så krangles det og demostreres det. Vi følger med på tv. Be sier at han ikke liker den nye statsministeren han heller, men han er lovlig valgt og han må få en sjangse til å styre sier han. Han har bare vært statsminister noen få måneder.
Be er stadig ute og farter. Nå har han nettop vært i Siracha og laget et utedo til Gap og i dag satte han seg på flyet til Chiang Mai. Der vil han være i tre dager for å følge opp Farung (jenta med vannhodet) , hun skal på kontroll på sykehuset og Piknik (gutten med CP) som er tilbake på opptreningssenteret. Denne gang skal han være der i tre uker.
Chalom farter også. Hele dagen farter han rundt omkring og gjør seg stadig nye erfaringer. Han er en søt gutt som stort sett er i godt humør. Han er veldig sjalu på lillebroren og Thanan har måttet tåle mange slag desverre. Han begynner å kunne en del ord etterhvert, nesten bare thai. Håper norsken kommer etter at vi har vært i Norge.Thanan er også begynt å farte. Han kravler rundt, er begynt å klatre i trappene og han klarer til og med å komme seg opp sklia på lekestativet. Han er en fornøylig unge med et godt humør. Sjarmerer alle han møter.
De siste dagene Be var i Siracha så var vi med også. Vi bodde hos Gap og de. Her kommer noen bilder fra livet.
Thanan er med mamma på jobb. Han liker seg veldig godt sammen med de andre barna på Lovsangshjemmet. Kveldstemning i Siracha. Utsikt fra hagen til Gap.
Be er bygningsingenør av utdannelse, men egentlig så er han vel mer en kunstner enn en ingenør synest kona. Sånn ser et utedo ut når Be har fått frie tøyler... Et utedo til en som er Ska/reggie musiker.Gap og familien bor i et hundre år gammelt hus som ligger ved sjøen.
Sønnen til Gap, Makfai og Chalom er gode venner som leker kjekt sammen og som kranger masse sammen.

Onkel Be er Makfai sin store helt.På vei til markedet. Middagslur i eksotiske omgivelser. Tilslutt et bilde fra båturen til Koh Samet...










2 comments:

Anonymous said...

ååå så kjekt me en ny blogg:)nå er det ikkje lenge igjen til dokke komme til Norge.Gleder oss masse til å se dokke igjen.Ta vare på dokke selv..

Mange hilsner ONNAI:)

Ingunn H.H. said...

Så fint å kunne følge med dere! Og så fine gutter:) Søskensjalusi mellom to gutter som kommer tett, vet jeg alt om. Heldigvis bedrer det seg. Velkommen til Norge.

KLem fra Ingunn