Wednesday, January 9, 2008

Røværsbesøk

Ingunn og Thanan på isbar
Vi er så heldige å ha vår egen massasje mann. Han kommer hjem til oss ca en gang i uken og for 50 kroner hver så får vi massasje i halvannen til to timer. På bildet er det Be som får massasje.
Etter en tur på Central var vi på besøk i Fantasia village. Her bor familien Hallen og familien Hushatt. Vi var heldige og kom akkurat fram til kveldsmaten, så Chalom fikk seg havregrøt. Gunn mater Chalom.
Anne Britt sammen med lille nydelige Gabriel. Han er en uke nå.
Vi er så heldige å ha fått besøk fra Røvær. Min gode sommervenninne Ingunn er på besøk. Som dere vet så har vi i alle år hatt feriehus på Røvær- øya mamma kommer fra. Dvs dette feriehuset er nå overtatt av brodern Ivar som har flyttet inn i det sammen med kone og barn. Ingunn som er vokst opp der er ei av de jeg var sammen med når vi var på ferie på Røvær. Hun har snakket om i sju år nå at hun skulle komme på besøk- så det var på tide nå. For å drive litt reklame; Ingunn er en av tre spreke damer som for noen år tilbake bygde hotell på denne lille øya med ca hundre innbyggere. Røvær kulturhotell heter det og skal dere tilbringe en natt eller to på hotell i år, så anbefaler jeg dette hotellet. Det er best! Skjekk ut hjemmesiden deres http://www.rovarkulturhotell.no/

Gunn, niesen til Ingunn er også på besøk. Hun skal være her i en måned og skal jobbe noen uker på Lovsangshjemmet. Hun betaler alt selv og jobber gratis de ukene hun er her. Kjempeflott!!! Hun er bare kjempeflink med barn, Chalom og Thanan nyter godt av det.

1 comment:

Anonymous said...

Du må hilse så mye til Ingunn og Gunn. De er heldige som er i Thailand!