Saturday, January 2, 2010

Vår julefeiring

Vi har hatt en lang og innholdsrik desember. Jesus er blitt feiret stort!
Chalom og Thanan fikk sitt første møte med julenissen på skolen til Chalom den 10. desember. Julenissen kom kjørende på motorsykkel og delte ut gaver til alle barna på småtrinnene. 11. Desember pyntet vi juletreet. Samme kveld kom noen fra menigheten vår på carolling (de drar fra hus til hus og besøker folk i menigheten). De sang for oss, ba for familien og spiste kaker og snop som vi hadde satt fram.18. Desember var det duket for den store julefesten under motorveien. Den kan dere lese mer om på www.lovsangshjemmet.blogspot.com. En flott fest med flere hundre tilstede. Det er kjekt å kunne arrangere en slik fest for alle i nabolaget vårt.Generalprøven. Vi øvde på sangene vi skulle synge på den store festen.
19. Desember hadde vi julefest for alle barna i barnehagene våre og foreldrene deres. Underholdning og snack til alle. Les mer på bloggen til Lovsangshjemmet.
20. Desember var det julegudstjeneste i Immanuel. En flott festgudstjeneste der vi feiret Jesus. Barna på søndagskolen opptrådde, fiolingruppa spilte, god mat, gaveutdeling, leker etc. Vi koste oss.Siden vi skulle feire Jul i fjellet år så hadde vi ikke planer om å feire noen norsk jul så vi hadde pakkeåpning mandagen etter julefesten i Immanuel Samme dag fikk jeg en veldig kjekk telefon. Solveig og Dag inviterte oss på norsk julefeiring på lillejulaften. Kjempekjekt. Hos Dag og Solveig fikk vi en fantastisk god kalkun, det var jordbær og is til dessert, julekaker, juletregang og pakkeutdeling. Veldig kjekt!I julen skal vi jo være ekstra snille med dyrene. En ettermiddag dro vi derfor til dyreparken slik at Siraffen til Chalom kunne få møte sine likesinna....
24. Desember dro vi til fjells for å feire jul der. Mer om det kommer snart.

No comments: