Sunday, August 30, 2009

Besøk av søndagskolen

Annenhver måned så drar søndagskolen på tur. I går fylte de opp en pickup og Immanuel sin skolebuss og dro på besøk til oss her i Lad Prao. Ryktene om at søndagskolen skulle på tur hadde spredd seg til barna på Lovsangshjemmet og flere av barna fra området rundt Lovsangshjemmet hadde på egenhånd tatt seg turen til kirken for å få være med hjem til Adjaan Anne (som de kaller meg). 26 barn og 12 voksne kom og alle storkoste seg. Her kommer masse bilder fra dagen. På bildet over ser dere Bim (foran) og Tenkon. Begge går i Lovsangshjemmets barnehage. Bim gikk for aller første gang på gress og synest det var rart å tråkke på.
Thanan synest det var veldig kjekt med besøk. Her vasker han Bim.
Trampolinen var den desidert mest populære leken. Her var det kø hele tiden...
Be var hjemme for hjelpe til han også, og fordi Fon (på bildet under) hadde så veldig lyst til å møte han. Hun var en av de som var med Be i studio når de lagde Lovsangshjemmet sin sang. Nå har hun avtalt med Be at hun og to venninner (Non og Ning) skal på overnattingsbesøk til oss...
Fon og Ning. To jenter fra Lovsangshjemmet. Jeg underviser de i engelsk hver onsdag. Fon er kristen og går fast i kirken. Ning er buddhist.
En liten prinsesse fra Lovsangshjemmet- Mju
Iskø- jeg hadde kjøpt is til hele gjengen og presten var isutdeler. Her står Chalom og betrakter iskøen. Chalom var litt skeptisk til alle som invaderte huset hans og lekene.
Etter tre posjoner med is så var Thanan fornøyd...
Jenter fra Lovsangshjemmet.

2 comments:

Anonymous said...

såå koseligt:)

BK

Else Karin said...

Å, såg ut som borna kosa seg skikkeleg!

Såg at du har bursdag idag, så gratulerer med dagen! Håpar de har hatt ein fin dag!