Thursday, April 24, 2008

Tenåring i huset

Vi har fått besøk av gutten vår Då. Han er blitt så stor, faktisk så er han 13 år nå og tenåring... De fleste av dere vet godt hvem Då er. Han er gutten jeg møtte på Lovsangshjemmet for mange år tilbake, en nydelig gutt, men en gutt som alltid var ruset på lim når han kom til oss på senteret. Då er foreldreløs og da bestemoren hans også døde så fikk vi tilatelse fra slektningene hans om å sende han på barnehjem. Der bor han nå. Han har det godt der, går på skole og han er med på barnehjemmets idrettslag. En flott gutt er han! Husfaren på hjemmet skryter også av han. Bestekompisen hans fra slummen går det desverre ikke så godt med, han ruser seg fortsatt på lim og har sluttet på skolen. Han var nettop på et avrusningsopphold (et slags ungdomsfengsel) og moren ble oppfordret til å la han være hos de videre slik at han kunne bli rusfri og også gå på skolen. Men moren synest synd på gutten og lot han komme hjem igjen...Moren ruser seg hun også blant annet på lim. Guttene våre synest det er topp å ha "storebror" på besøk. Og storebror er veldig tolmodig og synest Chalom og Thanan er kjempesøte. Her spiser Chalom og Då frokost (av samme talerk og med samme skje...ja ja)





2 comments:

Hilde i Thailand said...

Ja, han var en flott og høflig gutt, Anne! Heldige han, som hadde Lovsangshjemmet og deg. Og heldige guttene, med storebror. Fortsett å bruke samme skje og tallerken, det sparer oppvask :-)

Anonymous said...

Jeg gleder meg til å komme til Thailand,og å treffe Chalom og Thanan og Då og alle andre kjente i Thailand. Det er morsomt å høre om dere på bloggen. Vi reiser
15/06/08