Friday, April 11, 2008

man skal tidlig krøkes

På forrige lørdag feiret Hof gallery 3 år og vi var invitert. Dette var Thanans debut på "the artscene". På bildet er en dansende familie sammen med Krit. Han har malt Chalom da han var baby og nå sa han at vi måtte ta med Thanan til weekendmarkedet slik at han også kunne bli malt, vi tok han på ordet og dro opp dagen etterpå. Bildene nedenfor er tatt av en venn av oss- Thatree. Han ser dere på bildet nedenfor. Thatree maler bare bilder av seg selv fortiden, her ser dere han foran ett av de...Han spør alltid hva jeg synest om bildene og jeg svarer alltid at jeg liker de, men de er for sære til å ha på veggen her hjemme. Vår lille kunstner...
Her blir Thanan tegnet. Det ser ut som at Thanan har en meget tålmodig storebror, men sannheten er en annen, han satt sånn stille på den stolen i kanskje 10 sekunder.
En meget lykkelig gutt. Chalom fikk låne keyboardet, og så fikk han lov å skru på alle knottene i tilegg...masse fin lyd ble det. Thanan var ganske så lykkelig han også der han koser seg med puppen.





No comments: