Wednesday, April 21, 2010

Ferieminner


Veldig mange gode dager ligger bak oss. Her kommer mange glimt fra ferien vår i fjellet.Disse bildene såg jeg først nå når jeg lagret bildene på datamaskinen. Hvem som har tatt bildene vet jeg derfor ikke, men at bildene er flotte det må alle kunne være enige om...

På vei til fjells. Gutten elsker å sitte bak på lasteplanet. Siden vi dro opp en av Songkran dagene så ble det en våt affære.
Bestevennen- Sombat. Chalom mente veldig sterkt at Sombat måtte få seg spiderman klær, så da ble det sånn...
På besøk hos familien til Jixsaw (lærer i Huay Hwai). Her hadde de en sermoni for å hedre foreldrene.
Og jeg fikk prøve meg på veving. Det var en heller vanskelig greie.
Thanan gikk knap den uka han var i fjellet. Kunne ikke gå sa han bare, og så var det en haug med barn som slåss om å bære han.
Be lager mat hjemme hos en familie.

Venner!
Thatree, en venn fra Bangkok, Benjamin og Sarah, to danske voluntører (har jobbet i kirken i Mukdahan i ett år nå) og Petter fra Norge kom opp på onsdagen.
Be lagde mat til barna i landsbyen tre dager på rad.
Her dyrkes det ris. Veldig kjekt opplevelse å være med på det.
En kveld så arrangerte de landsbyfest til ære for oss gjester. Veldig fin kveld. Chalom synest bålet var kjempespennende.
En liten jente som er oppkalt etter Be. Jenta ble født hjemme (foreldrene hadde ikke penger til å dra ned til sykehuset) . Be som hørte skrikene av den nyfødte dro opp for å se hva det var. Foreldrene ble så glad da Be besøkte de og viste de respekt på den måten, at de oppkalte jenta si etter Be. Be sa hun måtte hete Buu Be og ikke bare Be siden det var en jente
Thanan forelsket seg helt i denne katten. Den første katten Thanan noensinne har møtt som faktisk likte å være sammen med han...
Thanan dyrker ris for harde livet.
Chalom var like ivrig som broren.
Her er jeg sammen med vår gode nabo. Hun gjør ferien vår meget behagelig ved at hun vasker opp, vasker tøy osv. Alltid like smilende.
Alltid hadde vi barn på besøk. De kom tidlig på morgenen og gikk sent på kvelden. Ikke rart guttene våre har det topp i fjellet...her har Be laget vestlig frokost til de- den gikk ned på høykant. Oppdaterte nyheter om Faa lang fon kan dere finne på facebook og snart også på Faa lang fon sin blogg.

1 comment:

Anonymous said...

Å fytti æg savne å vær der oppe!! Kjempe mangen koselige bilde:) Så bra at addle kose seg, æ jo et litt spesielt liv der oppe, men godt... Bra jobba!!!

BK