Sunday, November 9, 2008

Norgesferie

Her er noen bilder fra vår fine, travle og innholdsrike norgesferie... I Hurdal sammen med onkel Hans Ingar og Tante Klara.
Chalom på besøk hos sin søte venninnne- Stella. Stella er datter av Christine og Ten.

På besøk hos søskenbarn Haakon. Denne koslige leken tok en brå slutt da Chalom beit fingeren til Haakon.
På tur med tante Kari, onkel Karl Johan, Kristoffer og Katrine. De to sistnevnte er Chalom sine store helter.
Chalom oppdaget TRAKTOREN under sitt norgesopphold. Noe av det kjekkeste som finnes har han funnet ut...

Fadderbilde. Heidi (til venstre) er fadder til Thanan. Hun var ikke tilstede under dåpen, så dette var deres første møte. Gutten som holder Thanan er sønnen hennes Jørgen. Gunvor er fadder til Chalom.Her er vi på veldedighetsballet til Agape. En eksotisk og flott opplevelse. Agape støtter Faa lang fon (prosjektet som Be driver).Vi hadde noen ekstra dager i Trondheim, byen der jeg studerte. Vi bodde flott til i en bryggeleilighet ved Nidelven (takket være backpacker Ingrid sin gjestfrihet). Be likte Trondheim veldig godt. Jeg gikk og mimret fra gode studiedager...

Chalom fylte to år mens vi var i Trondheim og vi hadde en liten minisamling for han på kaffebar. Der var vi sammen med venner og kjente. Den ordentlige feiringa hadde vi hjemme hos mamma og pappa helgen etter.Guttene liker godt å lese. Her på tante Kari sitt fang. Chalom har funnet ut at nettop sånn er en fin måte å smile på. Vi bodde hos Kari og de i vel en uke.
Morfar er en stor helt. Og så lenge døra til kontoret stod åpent så hadde han to små sekretærer tilstede.
Ved frokostbordet. Mormor sin havregrøt smakte veldig godt.Mormor og morfar med alle barnebarna samlet.
Og til slutt et bilde fra prinsens toårs feiring. Alle søskenbarn med foreldre var tilstede samt mormor, morfar, tante Klara og onkel Hans Ingar.

No comments: