Monday, December 22, 2008

Julefeiring i Immanuel

På søndag feiret vi jul i Immanuel kirke. Fra Lad Prao stilte Thanan, Chalom og mammen. Alle i røde fine jule t-skjorter. Det var en flott dag, kirken var pyntet til jul på en måte som bare thaier kan pynte på. Masser folk, gavebordet bugnet- vi kjøpte inn en gave og fikk en annen tilbake. De hadde ikke skilt mellom voksengaver og barnegaver. Men Chalom ble tilsynelatende glad for et par vaskekluter...Thanan fikk såper som ble gitt videre til de som bor i nabohuset. Masse opptreden, som på bildet over der kvinnegruppa dramatiserte juleevangeliet på en veldig flott måte. Guttene på søndagskolen gjorde en kjempeinnsats som sauer. Skjelden har sauer vært søtere. Jentene på søndagskolen opptrådde med tradisjonell dans og annen dans. Søndagskolen skal jeg skrive om en annen gang, den er så flott. Sist gang så var det 18 stykker (inkludert mine håpefulle). Pranii, kona til evangelisten vår gjør en kjempejobb med barna våre. Her kommer noen bilder fra dagen vår.Ungdomsgruppa vår sang og spilte fiolin. Vi har en kjempeflott ungdomsgjeng.

Prøvde igjen å få tatt et bilde av mine håpefulle, denne gang i røde t-skjorter. Se det for dere, to smilende gutter som står foran juletreet i sine røde t-skjorter. Virkeligheten er en annen. Thanan har det så veldig travelt fortiden, det er så mye som må taes ned fra juletreet.
På t-skjortene våre så står det (på thai) at vi er kristne thaier. Bak på ryggen så står det: Jesus sier "det å gi gir større glede enn det å få" Christmas.
Og med dette så vil jeg ønske alle lesere en riktig god julefeiring.

1 comment:

Solveig Meling Johannessen said...

Hei Anne, Be, Chalom og Thanan.
God jul litt på etterskudd! Godt å se bilder fra julefeiringen i Immanuel. Var inne på Mari sin blogg også. Vi har det bra i Norge.
Hilsen Solveig