Saturday, December 6, 2008

Ny oppdatering!

I dag er det andre søndag i advent. Chalom har tent lysene i adventstaken og mammen i huset har sunget om nå tenner vi vårt første og andre lys. Pakke nummer sju i adventskalenderen er åpnet og Chalom og Thanan var fornøyd med plastikkflyet som var i pakken. Chalom har skjønt at en får bare en pakke til dagen, så nå spør han bare en gang hver dag om å få en ny pakke, og så godtar han når mammen sier at han skal få en ny pakke i morgen. Thanan skjønner mindre, han peker ivrig på de andre pakkene med en gang han har åpnet en pakke.
I dag har Thanan feber (igjen) så vi må være hjemme fra gudstjenesten.
Her kommer noen bilder fra små begivenheter i familien vår.Dagens høydepunkt, åpning av adventskalender.En dag så smilte himmelen til oss...Vi har hatt besøk av Katrine og Kristoffer sin Onkel Gunnar. Veldig kjekt! Gunnar var en av de 100 000 utlendingene som ikke kom seg ut av Thailand. Først fem dager etter planlagt reise så kom han seg avgårde til Stavanger. Han måtte kjøre med buss til Puket, videre med fly til Kuala Lumpur (Malaysia) og så med fly til Europa. Takk for besøket.En av Be sine gode venner, Lek, gav ut sin første soloplate forrige måned. På tirsdag var det realese party på Saxophone. Musikken hans er en blanding av afrikanske rytmer og jazz- Spennende. Lek spiller tilvanlig trommer i T-bone. Vi er veldig glade på Lek sine vegne, en drøm han har hatt lenge er oppfylt.Hurra for pappa!!! Fredag 5. desember var det kongens bursdag og også farsdag. Pappa Be fikk en blomsterkrans av sine små håpefulle og et farsdagskort. Be gjorde som mange andre pappaer den dagen og tok familien sin med til dyreparken. Guttene storkoste seg blant elefanter, løver, tigre og mange andre dyr.

1 comment:

Anonymous said...

Ha ei god adventstid!!
Eg har kokkelert, rydda og vaska heile helga for eg har invitert slekta på den årlege adventsmiddagen. (eg inviterte i fjor også så difor er det tradisjon..=p) No er det berre eit stormløp fram til jul med juleverkstad og øving til div framføringar med elevane.
Klem til dokke alle, håpe månen smila til dokke alltid!!
Khun Naamwaan