Friday, February 15, 2008

Se hva Gud gjør!

Dette var temaet for årets MM- misjonærmøte. I år var vi i Bangkok og Rayong. I Rayong så bodde vi på et hotell som låg ved sjøen. Deilig å våkne til lyden av havet hver morgen.
Jeg hadde en ganske dårlig start på MM da Be ringte mens jeg satt og hørte på Per Arne Dahl (han og kona Anne var sammen med oss i år) og fortalte at det hadde vært innbrudd hos oss den natta og at min nye fine datamaskin var stjålet, samt et videokamera og en mobiltelefon. Men bortsett fra det så hadde vi et flott MM. Vi hadde med oss barnepass- Bontam, så både Be og jeg fikk slappet av. Chalom storkoste seg, sammen med oss og Bontam, sammen med norske haldstudenter som hadde ansvar for barneopplegget og sammen med andre misjonærbarn. Han trivdes spesielt godt nede på stranda. Per Arne hadde fine og viktige bibeltimer og alle som ønsket det kunne få samtaler med han og kona.
Vi velger vårt barns barnevakter med omhu. Denne karen kom igjennom nåløyet (for dere som ikke gjenkjenner denne litt eksklusive barnevakten, så er det altså Per Arne Dahl).
Badegutten. Her koser han seg med Marie Hallen og Kari Johannessen (misjonærbarn).En av dagene var der volleyballturnering. Be var med og laget hans kom på andreplass. Vi skal ha barnedåp den 22.02 og Solveig Johannessen (på bildet) er en av Thanan sine faddere.
Chalom er litt sjalu når pappen leker med Thanan. Her har han blandet seg inn i leken...

1 comment:

Anne Brit og Arne said...

Fantastiske bilete! Flotte guttar du har, Anne! Alle 3!