Monday, February 25, 2008

En liten oppdatering

Her kommer en liten blogg oppdatering. Den siste store begivenheten hos oss var barnedåpen til Thanan. Den hadde vi på fredag og vi feiret dåp sammen med familien Hustrulid/Hatleskog. De bar sin lille Gabriel til dåpen. Bildene fra festdagen er endå ikke kommet i hus så de får dere glede dere til (Be sin venn Duk var fotograf den dagen). Nedenfor kommer noen bilder av andre små hendelser i livet vårt: Be sin gode venn Tum (som også jobber for Be i perioder) hadde bursdag her en dag og vi overasket han med kake og blomster. Disse tre flotte blomsterpikene er Anne og to venninner av Anne; Hege og Katrine.
I kirken kom denne nydelige jenta (Nun fra Lovsangshjemmet) og spurte om hun ikke kunne få holde Thanan. Det kunne hun selvfølgelig. Et fint bilde av to nydelige barn
Bestemor og bestefar har vært på besøk igjen. Bestefar er en tolmodig sjel og lar Chalom spille kort så mye han vil (spille kort er det bestefar liker aller best).
Og så til slutt da; Endelig kom ei av Hovdenjentene på besøk. Det har jeg ventet på lenge. Vi er fem jenter som møtes en gang i året, og det har vi gjort siden vi jobbet sammen for en 15 år siden. I begynnelsen møttes vi alltid på Hovden og derfor kaller vi oss bare for Hovdengjengen. Kjempekjekt med besøk og kjekt og endelig treffe familien til Heidi også, en flott og engasjert familie.







1 comment:

Anonymous said...

KJære Anne og de nydelige prinsene din!

Så fint å lese om og av deg: Det er så interessant å lese det du skriver! lykke til med videre arbeid både på jobb og hjemme!
Nydelige bilder! Kan i fantasien drømme om hvordan det er der du bor og jobber! Har sett noen bilder som tante Klara og onkel Hans Ingar har i skrytealbummet sitt! Vi husker på dere!
Klem fra Anna( pappas kusine)