Monday, September 26, 2011

Siden sist...


Bursdagsselskap er alltid gøy, og foreldre i barnehagen til guttene overgår hverandre når det gjelder å arrangere bursdager. På denne festen til en i klassen til Thanan så hadde de leigd inn to hoppeslott, en ballbinge, og to sånne fisker som gikk rundt. I tilegg så var det en restaurant tilstede som serverte maten, sykebil og sykepleiere stod standby i tilfelle...guttene storkoser seg på disse festene og det er jo ikke rart. Flotte gaver får de med seg hjem også...På det øverste bildet er det Thanan sin beste venn Robbie (i gult) sammen med broren Harry og prinsene våre som synger karaoke :-)
Bursdagen til Be ble også feiret med stil i år. En av Be sine gode venner er gift med ei som eier en kinesisk restaurant. Der lånte vi et VIP rom og hadde bursdagsfest. Her er Be ved barnebordet.
Jeg sammen med eiger av plassen.

Dyreparker er alltid like kjekt. I dag etter barnehagen så dro vi til en krokodillepark i nærheten av barnehagen. Her traff vi verdens søteste elefantunge :-)

- og Chalom fikk matet tigerungene.I går så var vi til Lopburi sammen med Be og Faa lang fon. Store ødeleggelser mange steder i Thailand. Jeg har skrevet mer om det på www.faalangfon.blogspot.com. På bildet over så sitter Chalom i en båt og ser ut på rismarkene som ligger under vann. På bildet under er Thanan opptatt med å få utstyr over fra båten til et tempel hvor en hel landsby hadde samlet seg da alle husene i landsbyen ligger under vann.

Guttene har deltatt på sin første kunstutstilling. Her kommer noen bilder fra åpningen. På bildet over så er Thanan med å lede en bevegelses sang, forsvinner litt mellom lærerene... Guttene har gått på en kunstskole et par måneder. Tema var dyr.
Kjekt å få tegne rett på veggen...

To stolte gutter foran sine fantasidyr.






No comments: