Tuesday, February 16, 2010

Tigerens år

I år er det tigerens år i følge kinesisk tidsberegning, og for vår lille tigergale Chalom så kunne det ikke blitt bedre. Skjorte med gulltiger på er topp! Guttene våre har jo litt kinesisk blod i årene og en gang i året markerer vi det- med å feire kinesisk nyttår. Siden familien til Be er så veldig liten så var jeg veldig tidlig ute med å invitere alle de flotte voluntørene og studentene våre til å feire dagen sammen med oss. Feiringen var på lørdagen og på søndagen var dagen for utflukt. Guttene fikk bestemme og da gikk turen selvfølgelig til dyreparken og sjiraffmating. Bilder av mine håpefulle mate sjiraffer har vært en gjenganger på denne bloggen så i dette innlegget kommer bare bilder fra lørdagen.
Mor til Be påkaller forfedrene for at de skal komme og feire nyttår sammen med oss og spise all den gode maten som vi har tilbragt (vi betyr mor til Be, Be og søster til Be)
Våre gjester, fra venstre; Tori, Marita, Tina, Siri, Solveig og Ingrid. Sistnevnte er voluntør i Laksi kirke, de andre hjelper til hos oss på Lovsangshjemmet og Immanuel.

Vår lille kinesiske familie, fra venste; tantebarn Yåk, svoger Ek, svigerinne (søster) Bom, familien HaugChuwanon og bestemor.
Vi brant opp på millioner av bath og masser av gull og gullbarrer den dagen, alt i papir vel og merke. Det betyr lykke og at vi skal bli rike osv. Chalom synest dette var knallgøy.

3 comments:

Anonymous said...

Dæ såg jammen jillt ud:) Å Be æ jo en MESTER te å laga mad. ÆG VIL AO TE THAILAND!!!!
I helgå ska æg opp te heiå, fytti æg glede mæg, en liden mini vinterfæri:):)
Visst dåkke tæge et fly snarest så æ de hjertele velkomne, kom ijenn:)

BK

Anne Brit og Arne said...

Så flott familie du har, Anne!! Snart er det thai-nyttår...

Anonymous said...

ma sjekke:)