Friday, November 13, 2009

Ut på tur

Agape- brud er gode og viktige støttespillere for både Immanuelhjemmet i Phibun (som NMS er med og støtter) og Faa lang fon. Nylig var de i Thailand for å se på arbeidet de er med og støtter. Turen de hadde til fjells sammen med Be kan dere les mer om på www.faalangfon.blogspot.com. og turen de hadde til Phibun har Astrid Mydland skrevet om på bloggen sin www.mydlandsbloggen.blogspot.com. Helgen før de dro tilbake til Norge var de i Pattaya og familien HaugChuwanon dro ned for å være sammen med de der. Fredag kveld hadde Faa lang fon et møte sammen med de og Be, Duke og jeg var med på det, utenom det så var det avslapning og avslapning...Vi bodde på Cabbage og Condom, en skikkelig oase av en plass. Flott jungelhage, basseng som ligger rett ved sjøen, restaurant med utsikt til sjøen, jungelbasseng for barn osv. Vi storkoste oss!
Her kommer noen bilder.Guttene bodde nesten i bassenget.Thanan og Bok (kona til Duke)Guttene i familien på trimsykler.Det sprang masse kaniner rundt på plenen. Kjempekjekt!

På vei hjem var vi innom en kinarestaurant som noen venner av Be eier. Er ikke så overbegeistret for kinamat, men på denne plassen så var det faktisk veldig godt.

"Smil" sier vi til guttene, og da kommer verdens mest ekte smil fram...

No comments: