Tuesday, October 13, 2009

Tre dager til ende...

Vår store prins er behørig feiret. Fredag var det kake og happy birthday to you (som Chalom sier) i barnehagen- bildet over. Søndag var det barneselskap hjemme, masse barn og masse voksne sørget for at Chalom hadde en topp dag- og det såg ut som de andre barna koste seg også. Mandagen feiret Chalom happy birthday to you sammen med Num, perkussjonisten i T-bone. Chalom var den første som sa takk for seg i selskapet, Num og en gjeng til var fortsatt ikke sovnet da jeg og guttene dro til Lovsangshjemmet om morgenen. Her kommer masse bilder.
Kung, min gode venninne og gode kakebaker. Sørget for fantastisk flotte kaker i år også. Her sammen med minstemann i selskapet, Tomas- vel en uke på bildet og mammen hans Maria.
En av gavene Chalom fikk var duplo brannstasjon, veldig stas.
Jenny, Thanan og Yåk
Chalom ble veldig glad da William fra barnehagen kom i selskapet.
Marte Tveten i huset til Chalom.
Kakelys blåsing er bare helt topp!
Gina (Kung sin datter) og Chalom. Han måtte bare smake litt på kaken...
Før barna gikk hjem måtte de fiske litt snop og en leke.
Ny dag og ny fest. Chalom og Thanan snakket sammen kunne Chalom fortelle meg- snakke sammen sånn som pappa og Duke snakket sammen kvelden før. (De snakket sammen helt uten mening- bare babbel). Kjempesøte var de der de satt og drakk brus og "snakket".
Happy birthday to you for tredje gang. Kung hadde laget en flott tromme kake til Chalom og Num.
Cook som er saksofonist i T-bone kom med en trompet til Chalom. Thanan prøvde så godt han kunne å få lyd i den- klarte det ikke. Det gikk bedre med Chalom.

No comments: